Karton Çantalar

Yazan Bölüm: reklamcanta İçinde Yayınlandı: Reklam Çanta Oluşturma tarihi: 2017-11-20 Hit: 1638 Yorum: 0

Tarih boyunca yüzlerce farklı reklam ve tanıtım çalışması yapılmıştır.

Tarih boyunca yüzlerce farklı reklam ve tanıtım çalışması yapılmıştır. Son yüz yıl içerisinde sektör inanılmaz değişti. Tam 12’den vuran tespitlerle birlikte firmalar hedeflerine son derece kolay ulaşmaya başladı.
Bugün sizlere gerek kullanım kolaylığı, gerekse doğaya ve çevreye dolayısı ile geleceğimize faydasının tartışılamayacağı muhteşem bir taşınabilir reklam aracı olan karton çantalardan bahsedeceğiz. Zaten fark etmiş sinizdir ki yukarı da ki cümle kısaca her şeyi özetledi bile.
Diyelim ki hem marka bilinirliğinizi artırmak istiyorsunuz hem de iş yeri ihtiyaçlarınızın bütçesini düşünüyorsunuz. Tüm bunları yaparken aynı zamanda da doğaya faydalı bir iş yapmak istiyorsunuz. Peki bunların hepsini aynı anda nasıl yapacaksınız  ?
Tabi ki de markanızın / logonuz ’un üzerinde olduğu karton çantaları tercih edeceksiniz. Böylelikle ne yapmış oldunuz?
1- Markanızı/logonuzu bastırdığınız karton ambalajlar reklamınızı yapıyor.
2- Sattığınız ürünleri koyacağınız bu çantalar sayesinde iş yeri ihtiyaçlarınızın bütçesine fayda sağladınız.
3- Doğadan gelen bu muhteşem hediye ile doğaya saygıda kusur etmediniz.
Bakın 1 taşla 3 kuş vurmak ne kadar kolaymış değil mi? Yukarı da saydığımız nedenler ikna olmanıza yetmedi ise okumaya devam edebilirsiniz.
Hanımların altın/pasta günlerine gittiğini hepimiz çok iyi biliriz. Bu günlere giderken yanlarında genellikle ayakkabı, el işi vs. taşırlar değil mi?
Diyoruz ya çevreye saygılıyız, çevreye duyarlıyız diye. Karton çantanın ana ham maddesi sanayi kullanımına yönelik yetiştirilen ağaçlardır. Ağaçlardan elde edilen bu karton poşetlerin doğada çözünmesi elbette ki son derece kolay ve zararsızdır. Biliyoruz ki sizde en az bizim kadar doğayı seviyorsunuz. Hem içimiz, hem de sizin içiniz rahat etsin….

Siz hiçbir bayanı elinde naylon poşetle günlere veya gezmeye giderken gördünüz mü ? Elbette ki o şıkır, Şıkır elbisenin yanına karton çanta yakışır.
Sağlamlık konusunda endişeniz var ise hemen yaptığımız bir karton çantayı elinize alın ve inceleyin. Gerek taban yapısı, gerekse ek yerlerinin sağlamlığını görerek hissederek yaşayın…

Yorum Bırak

Captcha