Baskılı Bez Çanta

Yazan Bölüm: reklamcanta İçinde Yayınlandı: Reklam Çanta Oluşturma tarihi: 2019-02-19 Hit: 5659 Yorum: 0

Bez çantalar reklam amaçlı olarak kullanılan promosyon ürünleri arasında sıklıkla kullanılmaktadır.

 Rekabet piyasasında büyük önemi olan bu ürünler, daha fazla müşteri potansiyeli yakalamaya da aracı olmaktadır. Bez çantalar baskılı bez çanta ya da baskısız bez çanta olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Ancak reklam amaçlı olarak gerçekleştirilen kullanımlarda daha çok baskılı olan çantalar kullanılmaktadır. Müşteriler logolarını ve sloganlarını çantalar aracılığı ile müşterilere duyurabilmektedir.

Baskılı bez çanta modelleri kullanım alanına göre farklılık göstermektedir. Eczaneler ya da kuyumcular küçük boyutlarda bez çantalar tercih ederken; oteller ya da belediyeler daha büyük bez çanta modellerini tercih etmektedirler. Bazı firmalar ise orta boyutlarda olan bez çantalar aracılığı ile reklamlarını yapabilmektedir.

Baskılı bez çanta modelleri firma logosu ve iletişim numaralarının yanı sıra sadece logodan ya da farklı desenlerden de oluşabilmektedir. Müşterilerin taleplerine göre değişkenlik gösteren bu ürünlerin tasarımı ise firmalar tarafından gerçekleştirilmektedir.

Baskılı Bez Çanta Modelleri

Baskılı bez çantalar farklı modellerden oluşabilmektedir. Özellikle firmalar kendi ürünlerinin boyutuna göre çantalar tasarlatmaktadır. Örneğin oteller, içerisinde dokümanların ya da farklı ürünlerin yerleştirilebileceği boyutlarda çantalar tercih ederken, optik firmaları gözlük kutusu sığacak kadar küçük ürünler tercih etmektedir. Hipermarketlerde de yine bez çantalara rastlamak mümkün olabilmektedir. Alışveriş yapıldıktan sonra içerisine ürünlerin yerleşebileceği büyük boyutlu çantalar daha çok tercih edilmektedir.

Tekstil alanında faaliyet gösteren firmalar ise çok daha büyük boyutlu olan baskılı bez çanta modelleri ile reklamlarını yapabilmektedir.

Baskılı bez çanta modelleri ham bezden ya da teladan üretilebileceği gibi kanvas adı verilen malzemeden de üretilebilmektedir. Ofset baskı çeşidi ile renklendirilen bu ürünler kullanıma sunulmaktadır.

Baskılı bez çanta tasarımı yaptırmak isteyen müşterilerin ise mutlaka kaliteli baskı gerçekleştiren firmalar ile anlaşma sağlamaları gerekmektedir. Kalitesiz gerçekleştirilen baskıların ürünleri kötü göstereceği ve firmanın prestijini de sarsabileceği kesinlikle unutulmamalıdır. Kullanıcıların uzun vadeli kullanım sağlayabilmeleri için ise sağlam malzemelerden üretilmiş olan çantaların da tercih edilmesi gerektiği tavsiyeler arasında yer almaktadır. Müşterilerin kendi tasarımları da yine bez çantalara basılabilmektedir. Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi ve detay almak için lütfen https://www.reklamcanta.com.tr adresinden irtibata geçiniz.

Yorum Bırak

Captcha